Flowers in Chania

Aproape de Tine!

A trai Craciunul in fiecare zi este un dar pe care il primim toti. Multi nu realizeaza cata iubire exista pe aceasta planeta, atenti fiind si pierzandu-se in nimicimile cotidiene. Pentru cei ce pot sa transceada falsa realitate indusa, fiecare zi poate fi implinirea unui vis. Chiar daca multumim zilnic Divinitatii, Craciunul este un moment de constientizare in care putem, cu inimile deschise, sa ne indreptam cu iubire catre semenii nostri. Iertam, multumim, apreciem, impartasim, ajutam devenim parte a iubirii.

Exista oameni care mi-au aratat incotro s-o apuc si pentru asta le multumesc. Exista oameni care m-au invatat si m-au insotit si le multumesc. Exista oameni care si-au dedicat viata celorlalti si le multumesc. Exista suflete carora le multumesc ca exista. Toti celor pe care i-am intalnit sau nu in drumul meu de aproape 65 de ani si care m-au ajutat sa pot creste le multumesc, oriunde ar fi ei acum pe aceasta planeta.

Am primit multe daruri printre care si acela de a lucra cu oameni. Am invatat atatea din valorile, din neputintele lor din existenta si expertiza lor incat nu pot decat sa multumesc fiecareia si fiecaruia pentru lectiile primite dar cer si iertare pentru tot ce am gresit!

In acesta minunata zi va multumesc ca existati si sper ca prin energia noastra creativa si benefica sa facem numai bine. Le multumesc si celor care inca nu au inteles iubirea si lumina pentru ca, prin actiunile lor, nu fac decat sa intareasca dorinta noastra si a celor ce vor sa traiasca in continuare in lumina de a ne ruga pentru ei.

Prin El putem fi aproape de aproapele nostru!

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: