Flowers in Chania

Parfumul muzicii sufletului meu

Cele mai frumoase gânduri fiecăreia si fiecăruia dintre voi!

Parfumul muzicii sufletului meu

Momentul de “pauză” ce ne-a fost oferit pentru a ne regăsi, a ne recalibra și recadra, este pentru fiecare dintre noi o șansă uriașă de a descoperi și analiza mai profund ca niciodată decorul cu care ne-am confundat până nu demult.

Acum ceva vreme am scris despre timpul pe care îl petrecem cu copiii noștri. Un calcul matematic avea în acel moment un rezultat total nefericit. Am refuzat să împărtășesc acele gânduri, dar iată că acum ceva se schimbă în ecuație. Mulți dintre noi petrecem aproape 24 de ore în casă. Un decor nou, poate doar cu un actor, dar în cele mai multe cazuri, cu mai mulți. Este o mare încercare pentru noi, dar veștile sunt bune! Avem răgazul necesar să aflăm, dacă nu am reușit până acum, ce înseamnă o relație fie cu noi înșine, fie cu divinitatea sau cu cei din jurul nostru.

Gândurile pe care le voi împărtăși cu voi, sunt rodul a peste 30 de ani de experiențe, trăiri, simțiri, care pas cu pas au construit povestea pe care astăzi voi începe să o depăn.

Mi-am aranjat cu grijă lada cu amintiri, topurile de cărți, ustensile și recipiente din bucătărie, sculele din garaj, miile de bilețele ce consemnează cele mai importante realizări, dar și valoroase erori care m-au ajutat să cresc. Sper ca bunul Dumnezeu să-mi dea energia necesară pentru a fi inspirat, concis, organizat, în așa fel încât esența mesajelor să ajungă la fiecare dintre voi.

Vă propun două capitole în acest demers, și vă invit să le urmăriți pe fiecare pentru câ periodic voi trimite gânduri bune, pornite din parfumul muzicii sufletului meu:

Despre relații

Despre petrecerea timpului în mod creativ

Sper că aceste rânduri să vă poată ajuta pe fiecare să vă pregătiți pentru ce va urma imediat, dar și pe termen mai lung. Atâta cât soarele va exista, el ne va mângâia cu razele sale. Zâmbetul, iubirea, credința sunt apa vie care ne face să existăm.

Suntem puternici și vom depăși acest moment și vom păși într-o lume nouă, cu alte valori. Împreună, prin puterea rugăciunii, a iubirii și a smereniei, suntem interconectați și asta nu ne poate diviza.

Lasă un răspuns

%d blogeri au apreciat: